قرارگیری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه نخست دانشگاه های کشور؛ بر اساس اعلام نتایج رتبه بندی سال ۲۰۲۲-۲۰۲۱ موسسه بین‌المللی تایمز موسوم به THE World University Ranking ۲۰۲۲

رویداد

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۳:۰۱ کد : ۴۱ رویدادها
تعداد بازدید:۱۲۵۲
رویداد

به گزارش روابط عمومی، نتایج رتبه بندی سال ۲۰۲۲-۲۰۲۱ موسسه بین‌المللی تایمز موسوم به THE World University Ranking ۲۰۲۲ اعلام گردید و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه نخست دانشگاه های کشور قرار گرفت.
این موسسه در رتبه‌‌بندی سال ۲۰۲۱، ۱۵۰۰ دانشگاه و در رتبه بندی سال ۲۰۲۲، ۱۶۶۲ دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی جهان را بررسی کرده است. در این رتبه بندی دانشگاه ها براساس چهار مأموریت اصلی خود "آموزش ، تحقیق ، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی" مورد ارزیابی قرار می گیرند.

بر اساس رتبه‌بندی دانشگاه های جهان موسسه تایمز (THE World University Ranking ۲۰۲۲)، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق به کسب جایگاه نخست در میان دانشگاه های کشور، و رتبه ۴۰۰-۳۵۱ در میان تمامی دانشگاه‌های جهان گردید. شایان ذکر است تنها ۵۸ دانشگاه و مراکز آموزشی و پژوهشی از ایران به این رتبه بندی راه پیدا کرده است.

ریاست دانشگاه، دکتر جواد واثقی امیری  و مسئول نهاد نمایندگی مقام  معظم رهبری حجت الاسلام و المسلمین حسینی، کسب این موفقیت ارزشمند را به جامعه دانشگاهی کشور، مردم شریف شهرستان بابل و بخصوص خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تبریک عرض می نمایند.

( ۵ )